Jon Dahl: - Århus ville være et godt sted at spille

Jon Dahl Tomasson er ked af, at det danske fodboldlandshold ikke får lov til at spille de næste fire hjemmekampe i Århus.

Landsholdets anfører, Jon Dahl Tomasson, var langt fra imponeret over UEFA's beslutning fredag om, at Danmark blandt andet skal spille de næste fire hjemmekampe mere end 250 kilometer fra København.

- Jeg synes straffen er voldsom. Den er hård, fordi vi skal spille så langt væk, så stor er Danmark heller ikke. Jeg ved ikke, om de har taget højde for det. For umiddelbart er der jo
ikke så mange steder, vi så kan spille en kamp, siger Jon Dahl Tomasson til Ritzau.

UEFA's sanktioner mod Danmark skyldes den skandaløse afslutning på fodboldlandskampen mod Sverige i lørdags. Dansk Boldspil-Union (DBU) havde håbet på at få lov til at spille i Århus, men på grund af kravet om afstanden til Parken i København er dette ikke muligt.

- Vi appellerer den dom, hvilket er det eneste rigtige at gøre. Og derefter tager vi så stilling til det. Et sted som Århus ville jo være ganske udmærket sted at spille, hvis vi kunne. Man vælger at sige 250 kilometer, men der er nok ikke blevet overvejet hvilke muligheder, der så er for Danmark. Det er det største problem ved den straf, siger angriberen.

<B>LÆS OGSÅ:</B>
<a href="http://tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=14423">EM-bold havner ikke i Århus (8/6)</a>