John Stampe: - AGF kan ikke være det bekendt

Brabrand-assistenttræner John Stampe langer ud efter AGF, der skuffende tabte til HIK. Dermed rykkede Brabrand ud af 1. division.

John Stampe er AGF'er med hjertet. Men den tidligere forsvarsgeneral og nuværende assistenttræner for lokalrivalerne Brabrand er meget skuffet over, at AGF søndag tabte 1-3 hjemme mod HIK. Blot uafgjort til AGF havde sikret Brabrand endnu en sæson i Viasat Sport Divisionen, fordi klubben selv vandt 1-0 hjemme over Fredericia.

- Det er lidt pinligt, at man leverer sådan en præstation med næsten 18.000 tilskuere på stadion. Jeg synes ikke, at AGF kan være det bekendt, hvis vi taler sportsmanship, siger John Stampe til Ritzau.

John Stampe, som var træner for AGF i 2001-02, understreger, at Brabrand selv er skyld i, at holdet rykker ned i den tredjebedste række. Men han kunne godt have tænkt sig, at AGF havde lagt mere energi i kampen mod HIK, som med 3-1-sejren høstede sin blot anden sejr i 15 udekampe.

- Det er noget med, om AGF kan klare at se sig selv i spejlet. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville kunne det, hvis det var mig. AGF vidste, hvordan tabellen så ud, siger John Stampe, som i løbet af ugen havde talt med AGF-direktør Lars Windfeld og fået at vide, at AGF ville levere en 100 procents indsats.

AGF-træner Ove Pedersen sagde efter nederlaget mod HIK, at det var 'et stort mysterium', at AGF leverede en så dårlig indsats. Ove Pedersen havde efter oprykningen til SAS Ligaen givet spillerne en næsten træningsfri uge, blandt andet fordi deres ferie i forvejen er meget kort, før SAS Ligaen begynder midt i juli.

<B>LÆS OGSÅ:</B>
<a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=14693">AGF-kollaps sendte Brabrand ned (24/6)</a>