Jesper Tikøb årets iværksætter

Den tidligere cykelrytter Jesper Tikøb, som nu driver virksomheden Concept Tryk med sin far, er af Østjysk Iværksættercenter valgt til årets iværksætter.

Østjysk Iværksættercenter, der dækker Hadsten, Hammel, Hinnerup og Galten, oplyser at der kom seks indstillinger til iværksætterprisen 2006. Når vi valgte Concept Tryk skyldes det, at virksomheden har opfyldt alle de kriterier, vi stillede op.

For det første har Concept Tryk en sund økonomi og blev udvalgt til Gazellevirksomhed i 2005. For det andet hviler iværksætter-virksomheden på en god ide, nemlig at gøre events og teambuilding til en god forretning. - For det tredje gør Jesper Tikiøb og hans virksomhed et stort arbejde for at gøre lokalområdet kendt, siger centerchef Gregers Petersen.

Jesper Tikiøb har i en årrække arrangeret landskendte cykelløb i Hadsten og Hammel, hvilket har genereret omtale og skabt livlig aktivitet i byen. Jesper Tikiøb har i alle fem år drevet Concept Tryk sammen med sin far, Olaf Tikiøb. De har stået for hver sin afdeling, faderen for den grafiske afdeling og sønnen for den stadigt voksende event afdeling.

Kåringen finder sted torsdag den 23. marts kl. ca. 19.30. i Sparekassen Østjyllands ny hovedkontor, Frankrigsvej 1, 8450 Hammel.