Jesper Bech forlænger sin kontrakt med Silkeborg

Silkeborg IF forlænger samarbejdet med Jesper Bech med et år, så SIFs nummer 10 er at finde i den røde trøje frem til sommeren 2012.

Silkeborg IF hentede sidste sommer Jesper Bech i Esbjerg fB på en fri transfer. Det havde ingen af parterne grund til at fortryde, for den målfarlige og kreative offensivspiller blomstrede gevaldigt i Søhøjlandet efter sit skifte.

Allerede i sin debutkamp nettede Jesper Bech for sin nye klub, og en helt forrygende efterårssæsonkulminerede, da han blev udtaget til og fik spilletid på det danske A-landshold i november 2009.

Aftalen med Jesper Bech var sat til at udløbe i sommeren 2011, men nu er der kommet et ekstra år på - til stor glæde for SIFs cheftræner, Troels Bech.

- Jesper Bech har i løbet af sit første år i SIF fået en hovedrolle på vores hold. Han er eksponent for de ting, vi gerne vil med vores spil - han er myreflittig, opmærksom og en begavet fodboldspiller. Hans store arbejde, mange mål og oplæg er vigtige for holdets resultater, men nok så væsentligt er også hans store bidrag i træningshverdagen.. Her er niveauet også altid højt, og et ekstra år giver os jo så to år mere til at udvikle ham hos os. Der er stadig mere at hente i fodboldspilleren Jesper Bech, lyder det fra Troels Bech.

Jesper Bech, der foreløbigt er noteret for 34 kampe og ni mål for SIF, glæder sig ligeledes over kontraktforlængelsen:

- Vi begyndte allerede at snakke om en forlængelse i starten af foråret, og begge parter har været interesseret i at forlænge. SIF ville gerne beholde mig, og jeg ville gerne blive, så det er egentlig gået ganske smertefrit. Jeg føler mig godt tilpas i SIF, hvor vi spiller fodbold på en måde, der passer til mig - og hvor vi kan og skal spille med om mere end bare dumpepladserne. Det har vi tidligere bevist, at vi kan, og det skal vi ud at gøre igen - og jeg glæder mig rigtig meget til at fortsat være en del af projektet, siger Jesper Bech.