Jakob Poulsen hånet af AGF-fans

Medrejsende AGF-fans hånede VM-spilleren Jakob Poulsen, efter at han brændte et straffespark i overtiden. Se afbrænderen her.

- Landsholdsspiller. Ha ha ha. Landsholdsspiller. Ha ha ha.

Sådan lød det ifølge Århus Stiftstidende flere gange i løbet af søndagens udekamp mod Vejle. Opgøret , der var AGF's første turneringskamp siden nedrykningen i maj, sluttede uafgjort 0-0.

I løbet af kampen gjaldede ukvemsordene flere gange i retning af AGF's to VM-spillere, Martin Jørgensen og Jakob Poulsen, når de to herrer leverede upræcise pasninger eller afsluttede langt over mål.

De samme tilråb fortsatte også efter kampen, da Jakob Poulsen løb ned for at sige tak for støtten fra de medrejsende fans. Dermed viste de, at de ikke havde i sinde at tilgive Jakob Poulsen for at have brændt et straffespark i dommerens overtid.

- Det må de jo selv om. Jeg er jo nok lige så ked af, hvis ikke mere, at jeg sparker den bold forbi mål. Det er for dårligt, men jeg gør det ikke med vilje, Jeg kan godt forstå, at fansene er skuffede, når nu det burde have været tre point, og ikke et enkelt, men ligefrem at svine mig til på den måde, synes jeg er noget underligt, siger Jakob Poulsen til Århus Stiftstidende.

<a href="http://tv2sport.dk/node/60576" target="_blank">Se Jakob Poulsens brændte straffespark på tv2sport.dk</a>