Jacob Nielsen kritiserer fair play konkurrence

UEFAs fair play konkurrencen skaffer nu for andet år i træk adgang til europæisk fodbold for Randers FC.

Selvom netop denne konkurrence nu for andet år i træk, baner vejen for europæisk fodbold i Randers, så mener direktør Jacob Nielsen, at konkurrencen skal laves om.

- Det er totalt vanvittigt, at vi på et tidspunkt kan komme ud i Europa, hvis vi lader Brøndby score et mål mere. På den måde er de sikker på bronzemedaljer, og vi kan være mere sikker på at komme ud i Europa via fair play konkurrencen, siger direktør i Randers FC Jacob Nielsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Dette var netop scenariet under gårsdagens kamp på Essex Park i Randers, det skriver tv2oj.dk.

Jacob Nielsen forslår, at UEFA laver ændrer reglerne, så resultatet af fair play konkurrencen først offentliggøres, når de nationale fodboldturneringer rundt i Europa er spillet til vejs ende. På den måde er det ikke muligt at spekulere i eller spille efter bestemte scenarier, der kan være med til at sende en klub i Europa League.

- Jeg synes det er på tide, at man får kigget på reglerne. Man må gøre UEFA opmærksom på, at det ikke holder. Det er ikke en fair konkurrence som reglerne er i dag, siger Jacob Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.