Intet spor af gerningsmænd

Politiet har endnu intet spor af de gerningsmænd, som søndag nat bortførte og stak en 25 årig mand i maven med en kniv.

Politiet har endnu ikke fået oplysninger, der kan føre dem på sporet af de gerningsmænd, som natten til søndag bortførte en mand til Marselisborg Skoven, hvor de stak ham i maven med en kniv. Manden var ved to-tiden på hjem ad Paludan Müllers Vej efter en firmafest, da han blev stoppet af tre unge arabisk udseende mænd og tvunget med i deres bil.

Den 25-årige forsøgte at slippe ud ved at slå den ene bortfører og kaste sig mod døren. Men den var låst, og herefter kan manden ikke huske, hvad der skete. Omkring klokken fem vågnede han op på en parkeringsplads i nærheden af Ørnereden ved Moesgård. Han havde fået to knivstik i maven, hvoraf det ene var ti cm dybt, og en dyb flænge i hovedet.

Det lykkedes den 25-årige at vakle til en campingplads nærved, hvor en vågen campist hjalp ham med at ringe 112. Han blev søndag opereret og meldt uden for livsfare. Kriminalpolitiet behandler sagen som drabsforsøg, men gerningsmændene kan også vente sig sigtelser for røveri og bortførelse.

Århus Politi vil gerne tale med vidner, der har været på Paludan Müllers Vej fra klokken 01.30 til 02.30 eller andre, der har set gerningsmændenes bil. Der er sandsynligvis tale om en Honda Civic.