Ingen trafik-penge til Randers

- Skandaløst, at regeringen er ligeglade med trafikproblemerne i Randers, mener lokal MF'er.

Gårsdagens trafikforlig på Christiansborg rummer masser af gaver til Østjylland. En motorvej gennem Silkeborg og penge til en århusiansk letbane er blot nogle af investeringerne i landsdelen.

I Randers er der dog ingen grund til at smile - byen får ikke en krone.

Den manglende vilje til at investere penge i den kronjysk asfalt får det randrusianske folketingsmedlem Torben Hansen (S) til at lange ud efter partierne bag trafikforliget.

- Det er skandaløst, at regeringen, Dansk Folkeparti og De Radikale på den måde er ligeglade med trafikproblemerne i Randers og det nordlige Djursland, siger han.

Torben Hansen havde gerne set, at trafikforliget efterkom det lokale ønske om en ny vejbro over Randers Fjord for på den måde at aflaste den stærkt trafikerede Randers Bro midt i byen. Samtidig burde der efter hans mening afsættes penge til en ny vejforbindelse mellem Assentoft og motorvejsafkørslen ved Sdr. Borup syd for Randers.

- Det er uomtvisteligt, at der er behov for trafikinvesteringer i Randers, og det er da ekstra skuffende, at regeringspolitikerne efter at have beset problemerne sammen med trafikudvalget sidste år har valgt at ignorere fakta, mener Torben Hansen der fortsat vil lægge pres på regeringen for at få projekterne gennemført.

TV 2 | ØSTJYLLAND har mere om sagen i fredagens udsendelser.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15197">Ambulancer tager færgen (31/8-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15104">Debatmøde om Randers Bro (22/8-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=11692">'Ny bro ved Randers er frås' (3/8-05)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=7123">Vil have ny bro øst for Randers (24/2-04)</A></STRONG>