Ingen psykologhjælp til efterladte

Familien til Dorde Meiner, der mandag blev kørt ihjel i Tilst, har måttet klare sig med hinanden. Politiet beklager, hvis der er sket en fejl.

Mandag aften blev Niels Meiners kone Dorde dræbt af en flugtbilist på Agerøvej i Tilst ved Århus. Siden da har manden kun kunnet tale med sin familie og sine venner om den tragiske ulykke.

- Betjentene sagde godt nok, at vi kunne få psykologhjælp, men vi fik ikke noget telefonnummer eller andet at vide om det. Og der er ingen, der har kontaktet os, siger Niels Meiner.

Politiets normale procedure ved traumatiske ulykker er, at betjentene på stedet skal vejlede de involverede om, at de kan få psykologhjælp på skadestuen.

- Hvis ikke de har fået den information, så er det en fejl. Men der kan også være sket det, at de får en frygtelig masse information på én gang, mens de er i dyb krise. Så måske har de ikke opfattet det. Men hvis ikke de har en klar opfattelse af, hvad de kan gøre, så kan de altid ringe til politiets sagsbehandler, og så vil de få hjælp, siger politikommissær Vagn Martinussen til TV2 I Østjylland.