Indre Mission rekrutterer muslimer

10 muslimer har konverteret siden sommer

02:33

1 af 2

I øjeblikket forsøger Indre Mission at rekruttere flygtninge og indvandrere til deres kirke, og det er med succes.

Indre Mission fører ikke regnskab over hvor mange muslimer, der har konverteret til kristendommen, men de vurderer selv, at det er omkring 10. En af dem er George Petersen. Han blev kristent døbt for en måned siden. Han er ellers født og opvokset som muslim i Syrien - dengang hed han Mohammed Assad.

- Jeg har fundet frelseren Jesus Kristus. Jeg ved nu, at jeg har en himmelsk far, og beder en bøn hver aften inden jeg skal i seng, siger Georg Petersen, der bor i Ebeltoft.

Wessam Youssef, der er missionær i Indre Mission, har lært George Petersen om kristendommen. Han er født i Egypten og har været kristen hele sit liv. De seneste to år har han været med i Indre Mission.

Se: Indre Mission i fremgang

Det er i Indre Missions bygninger "Stjernen" i Risskov i forbindelse med danskkurser, at missionæren Wessam Youssef kommer og fortæller om det indre missionske fællesskab.

- De kan komme, og de kan gå. Sådan er det. Dem, der har lyst til at snakke om religion, er velkommen, siger Wessam Youssef.

Mange af de mennesker, der skifter fra islam til kristendom, oplever, at de bliver udstødt af familie og venner. Enkelte har fået dødstrusler.

George Petersen har stadig kontakt til sin familie.

Hør mere om Georg Petersens beslutning om at konvertere til kristendommen i videoen øverst i artiklen.