I DM-finalen

Århus GF er klar til DM-finalen i håndbold efter sejr over GOG

Træner Erik Veje Rasmussen og hans mandskab fra Århus GF spillede sig torsdag eftermiddag frem til DM-finalen i herrehåndbold med en sejr på 38-36 over de forsvarende danske mestre fra GOG.

Århus GF havde en sejr fra det første møde i Århus med i bagagen, men det var ventet, at GOG ville sikre sig en tredje kamp med en sejr hjemme på Fyn. Men sådan skulle det ikke gå, og det var en helt fortjent sejr århusianerne fik.

Århus GF var foran gennem hele kampen og pauseføringen på 20-16 holdt stort set gennem hele anden halvleg.

Der var motivation til forskel på de to mandskaber, og et brændt straffekast af Anders Eggert knap 10 minutter før tid var meget symptomatisk for fynboernes indsats.

Der manglede lige den sidste gnist, for at nå helt op på mesterskabsniveau, mens spillerne fra Århus var tændt fra første til sidste fløjt.

Det var århusianernes stregspilller Robert Gunnarsson, der gik forrest med 11 scoringer, mens Anders Eggert blev noteret for samme antal scoringer for GOG.

Finalepladsen betyder, at Århus GF skal spille Champions League i næste sæson, mens GOG må tage til takke med en plads i EHF Cuppen.