Hvor er 36-årige Leif Christensen?

Politiet leder efter 36-årig århusianer, der er sporløst forsvundet. Han blev sidst set natten til lørdag, hvor han ville tage en taxa.

Leif Christ­ensen blev sidst set omkring klokken 02.00 natten til lørdag, hvor han ville tage en taxa fra Europaplads i Århus Midtby. Han var meget fuld og kom øjensynligt aldrig med taxaen.

Kolleger, venner og familie har siden forgæves ledt efter Leif Christensen, og Østjyllands Politi har ligeledes meldt sig ind i eftersøgningen.

- Vi er i fuld gang. Vi er blandt andet ved at forfatte en officiel efterlysning, som kommer ud i dag over middag, siger politikommissær ved Østjyllands Politi Mogens Brøndum til tv2.dk.

De pårørende har onsdag middag arrangeret en større fælles eftersøgning. Eftersøgningen tager sit udgangspunkt på Europaplads nær havnen.

Leif Christensen bor i det nordlige Århus. Han havde fredag aften og nat været til personalefest i Fiskergade. Ifølge politiet forlod han festen kort før kl. 02 sammen med andre festdeltagere, hvorefter de gik ad Fiskergade og Mindegade til Europa Plads.

Den 36-årige århusianer er ca. 185 cm høj og spinkel af bygning. Har har kort mellemblondt hår. Da han forsvandt, var han iført en sort jakke, mørke cowboybukser og hvide kondisko med mørke striber.

Se mere i onsdagens nyhedsudsendelse klokken 19.30 på TV 2| ØSTJYLLAND.