Holm gik forrest for Århus GF

Bagspilleren Heino Holm Knudsen var i storform, da Århus GF befæstede sin femteplads i Tele 2-Ligaen med sejr over Holstebro.

Selv om Århus GF-spilleren Heino Holm Knudsen startede udekampen mod Team Tvis Holstebro på bænken, så fik han i den grad sat sit harpiksklistrede fingeraftryk på Tele 2-Ligakampen, der endte med århusiansk sejr på 37-31 efter at hjemmeholdet endda førte 18-16 ved pausen.

Knudsen var nemlig i forrygende spillehumør og lavede i alt femten mål i kampen, heraf ti i anden halvleg.

Det på trods af, at han altså ikke engang fik fuld spilletid og ovenikøbet måtte udgå nogle minutter før tid med en flænge i hovedet efter at være røget ind i en endebande.

Hos hjemmeholdet var landsholdsfløjen Lars Rasmussen mest iøjnefaldende med syv scoringer inden pausen, men i anden halvleg faldt han i niveau, nøjagtigt som sine holdkammerater.

En lille trøst for taberne kan være, at Heino Holm Knudsen ifølge rygterne fortsætter karrieren i Team Tvis Holstebro i næste sæson.

Han har i hvert fald ikke kunnet blive enig med Århus GF om en forlængelse, og vestjyderne skulle efter sigende have sikret sig den energiske bagspiller i stedet. /ritzau/