Høj fart mulig årsag til ulykke

Dødsulykken på Strandvejen i Ebeltoft, der kostede fire unge livet, skyldes sandsynligvis alt for høj fart.

Det kan være for høj fart, der i nat var skyld i en meget voldsom ulykke på Vibæk Strandvej i Ebeltoft, mener Grenaa Politi. Ved ulykken blev fire unge dræbt og tre blev kvæstet.

- Der er meget, der tyder på, at bilen har kørt for hurtigt. Den har sandsynligvis kørt mere end 100 km i timen på en strækningen, hvor man kun må køre 70, siger vicepolitiinspektør Bo Paulsen, Grenaa Politi, til TV 2 / Østjylland.

Politiet har endnu ikke endeligt fastslået identiteten på de fire ofre for ulykken, men der er formentlig tale om to mænd og to kvinder på omkring 25 år, som alle kommer fra Jylland.

En kvindelig taxachauffør og de to overlevende fra personbilen er alle indlagt på Århus Kommunehospital. De er endnu så chokerede, at de ikke har kunnet afhøres. Grenaa Politi har derfor endnu ikke klarhed over, hvem de dræbte er, ligesom politiet ikke kender de nøjagtige omstændigheder vedrørende ulykken.

Ulykken skete, da en bil med seks unge kom i skred og ramte en hyrevogn, der holdt stille ved Mimosavejs udmunding i Vibæk Strandvej. Fire af de seks i personbilen blev dræbt, mens to unge mænd pådrog sig svære kvæstelser. Den kvindelige chauffør i hyrevognen brækkede tre ribben og fik bækkenbrud.

TV 2 / Østjylland har mere om tragedien i aftenens udsendelser.