Hjælp Randers Kommune med at spare

Randers Kommune beder borgere og medarbejdere om at komme med gode forslag til besparelser. Se hvordan du kan hjælpe her.

Den utraditionelle opfordring til borgere og medarbejdere skal sikre, at økonomien i Randers Kommune kommer i balance.

Kommunen skal spare op til 150 mio. kr. og reducere væsentligt i antallet af medarbejdere. Besparelserne vil gå ud over serviceniveauet, og kerneydelser som skoler, ældrepleje og børnepasning vil blive ramt.

Derfor inviterer borgmesteren nu alle kommunens borgere og de 9000 medarbejdere til at komme med forslag til effektiviseringer og besparelser.

Randers Kommune har allerede inviteret 100 medarbejdere til at bruge en hel dag på at udarbejde spareforslag, og nu kan borgerne også hjælpe til på siden <a href="http://www.sparranders.dk" target="_blank">www.sparranders.dk</a>.

Her er det muligt for alle at skrive spareforslag, og der er allerede godt gang i ideerne. Sidste frist er 13. august.

- Vi skal skabe en økonomi i balance, hvor der også er råderum til, at vi kan udvikle Randers kommune. Vi skal tage ansvar for at skabe den bedst tænkelige situation også på længere sigt. Derfor skal vi spare op til 150 millioner kroner. Vi har nu sat forvaltningen i gang med at finde forslag til et sparekatalog. Jeg er sikker på, at mange borgere og medarbejdere også har gode og konstruktive forslag til effektiviseringer eller besparelser. Dem vil vi gerne høre, siger borgmester i Randers Kommune Henning Jensen Nyhuus (S) i en pressemeddelelse.

Se mere i mandagens nyhedsudsendelser på TV 2 | ØSTJYLLAND.

www.sparranders.dk