Her fejres der 1. maj

Der er flere steder i Østjylland, hvor du kan fejre Arbejdernes Internationale Kampdag

Fredag er det 1. maj, og selv om vejret måske ikke bliver fantastisk, er der stadig mange østjyder, der bruger arbejdernes internationale kampdag som en god undskyldning for at finde et arrangement og drikke en øl eller lignende.

AARHUS

I Aarhus sker der flere ting 1. maj. Naturligvis byder Tangkrogen på et arrangement. Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) kigger dog ikke forbi i denne omgang. Måske fordi hun har dårlige minder fra stedet.

Se: Vandpistolmand sigtet for vold

På Tangkrogen får man til gengæld fornøjelsen af Helle Thorning-Schmidts partifælle Nicolai Wammen (S), der ud over at være forsvarsminister jo som bekendt også er tidligere borgmester i Aarhus.

Helle Thorning-Schmidt undgår dog ikke Aarhus. Hun kigger forbi hos LO i Aarhus. Det foregår klokken 8.30.

RANDERS

Før det er statsministeren i Randers Fritidscenter hos socialdemokraterne i Randers, hvor hun starter dagen. Det er allerede klokken 6.30.

SAMSØ

Er man på Samsø 1. maj er det på 'Festpladsen' i Ballen, det sker. Fra klokken 13.00 til 15.30 kigger blandt andre Kirsten Brosbøl (S) og Eigil Andersen (SF) forbi. Der vil være salg af øl, vand, kaffe, pølser mm.

SKANDERBORG

Kirsten Brosbøl er også i Skanderborg, hvor hun sammen med blandt andre borgmester Jørgen Gaarde (S) vil tale til 1. maj-mødet i 3F Søhøjlandet.

HORSENS

Ved Industrimuseet i Horsens er beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) blandt talerne. Også byrådsmedlem Anders Kühnau (S) er på plads.

Ud over alt det er der naturligvis også en markering af 1. maj på Rådhuspladsen i Aarhus.