Her er den mest sexede kandidat

Ung østjysk folketingskandidat kåret som valgets mest sexede

Jonas Dahl er valgets mest sexede kandidat, mener Sex & Samfund. Foto: Thomas A.

Sex & Samfund har kåret SF-politikeren Jonas Dahl (SF) og venstremanden Karsten Lauritzen som valgets mest sexede kandidater.

33-årig Jonas Dahl er opvokset i Randers og stiller op til Folketinget i Aarhus.

Ifølge Sex & Samfund har de to kandidater de mest "sexede" holdninger til sundhed og rettigheder, når det gælder seksualitet og reproduktion.

Stolt og beæret
Samtlige folketingskandidater har haft mulighed for at besvare 11 spørgsmål om seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder herhjemme og i verdens fattigste lande.

Ud fra svarene og kandidaternes fokus på området i øvrigt har Sex & Samfund kåret de to vindere.

- Jeg er både stolt og beæret over titlen. Den kan bruges til fortsat at sætte fokus på området, så vi kan få nedbragt antallet af folk, der smittes med en sexsygdom, og få øget vidensniveauet, siger Jonas Dahl i en pressemeddelelse.

- Særligt blandt de unge på ungdomsuddannelserne er vidensniveauet om sexsygdomme, og hvordan, man beskytter sig, alt for lavt. Derfor bør seksualundervisning være en integreret del af undervisningen også på ungdomsuddannelserne, siger den østjyske MF'er, der forsøger at sætte fokus på seksuel sundhed ved at uddele kondomer i forbindelse med sine valgmøder.