Henter flere kunder i Aarhus

For fremtiden vil der være 17 daglige busafgange mellem Aarhus C og Billund Lufthavn

Siden i fredags er bussen 'Billund Airport Express' begyndt at køre hver time mellem det centrale Aarhus og Billund Lufthavn.

- Vi har tidligere fået mange henvendelser fra aarhusianerne med ønsket om bedre og hurtigere busser til Billund. Dette har vi lyttet til, og vi kan nu sammen med Midttrafik tilbyde aarhusianerne endnu lettere adgang til hele verden fra Billund, siger Jesper Klausholm, Marketingchef i Billund Lufthavn, i en pressemeddelelse.

I alt vil der på hverdage være 17 daglige busafgange. Hver time vil der køre en bus fra henholdsvis Billund Lufthavn og Aarhus i de perioder af døgnet, der er mange flyafgange og -ankomster.

Tilbagegang for Aarhus Lufthavn

Kørslen foregår i de såkaldte X-busser, hvor der er gode sæder og gratis internet, som skal køre turen attraktiv for både forretningsfolk og ferierejsende.

På nuværende tidspunkt er det kun tre til fire procent af lufthavnens passagerer, der benytter sig af offentlig transport til og fra lufthavnen.

- Vejene til Billund Lufthavn er de seneste år blevet udbygget, så rejsetiden fra Aarhus i bil er blevet afkortet og nu tager cirka en time. Alligevel er det vores klare overbevisning at der er et stort behov for at forbedre den offentlige transport mellem Billund og Aarhus, hvilket vi nu gør med 'Billund Airport Express'-busserne, siger marketingchef Jesper Klausholm.

De kommende år vil den kollektive trafik til og fra lufthavnen blive udvidet, og i 2019 får passagererne mulighed for at tage toget direkte til terminalen.

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai