Grundejerforening udnyttede politiker-besøg

Vejlby-Risskov Grundejerforening viste utilfredsheden med jernbaneoverskæringen ved Grenåvej. Se video.

Som en appelsin i utilfredshedens turban måtte en ambulance holde og vente for toget på Grenåvej, mens et medlem fra Vejlby-Risskov Grundejerforening hængte et skilt op i protest mod den omstridte overskæring.

- Bommerne er nede en sjettedel af tiden, og som man kunne se for lidt siden, betyder det blandt andet, at ambulancer ikke kan komme frem, siger medlem af grundejerforeningen, Lars Pilgaard, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Lars Pilgaard hæfter sig også ved de mange uheld, der har været ved jernbaneoverskæringen ved Grenåvej på Vestre Strand Allé, og derfor ønsker grundejerforeningen sig en "niveaufri overskæring", hvor jernbanetrafikken føres enten over eller under resten af trafikken.

Skiltet med teksten "Bomsvigt Vestre Strand Allé - Er du den næste" med billede fra et af uheldene blev derfor hængt op, så de fire trafikordførere fra Folketinget ved selvsyn kunne se, hvor galt det kan gå.

- Og derfor vil vi have den bro, som vi er blevet lovet så mange gange, nu, siger Lars Pilgaard.

Læs også: <a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=14413">Besøger omstridt jernbaneoverskæring</a>

Klik på linket under denne nyhed og se ambulance med udrykning holde og vente for bommerne og hør interview med Lars Pilgaard fra Vejlby-Risskov Grundejerforening.