Groft overfald på ung kvinde

Politiet i Skanderborg beder nu om hjælp til at opklare et groft overfald på en ung kvinde sent tirsdag aften.

En 19-årig kvinde blev klokken ca. 23.15 tirsdag aften overfaldet på Blegindvej mellem Blegind og Hørning.

Kvinden var på vej hjem fra arbejde, da to mænd, som stod i vejkanten, stoppede hendes bil. kvinden standsede, da hun tænkte, at måske havde brug for hjælp.

Først spurgte de to mænd om vej til toget, men pludselig ville de have hendes taske og bil. Kvinden smed taske og bilnøgler ind i bilen og smækkede døren, som så var låst.

Derefter blev de to mænd aggressive. De slog kvindens hoved ind i sidespejlet, som blev knust, så hun blødte fra ansigtet. Kvinden blev væltet om på jorden og snittet i den ene underarm med et skår fra det knuste sidespejl. En af mændene sagde, at han ville se kvindens krop og snittede hende bluse op med skåret.

<B>Mændene stak af</B>

Den 19-årige kæmpede og råbte, og det fik mændene til at stikke af. Det er usikkert om de forsvandt til fod eller i en bil.

Kvinden havde sin mobiltelefon på sig og ringede til sin bror. Herefter blev politiet tilkaldt.

Politiet i Skanderborg beskriver den ene overfaldsmand, som mørklødet, muskuløs, 185 cm. høj og med sort, kort, småkrøllet hår. Han talte dansk uden accent, havde en dyb stemme og var iført mørkt tøj.

Den anden overfaldsmand var også 185 cm. høj og havde mørkt tøj på. Han var af bygning høj og tynd og talte med en lys stemme.

Politiet i Skanderborg vil gerne tale med alle der kan have set noget på Blegindvej tirsdag aften mellem klokken 23 og 23.30 eller har andre oplysninger, der kan føre til en opklaring af forbrydelsen.

Overfaldet skete i vejkanten ved siden af kvindens bil.

Politiet i Skanderborg har telefonnummer 8656 1448