Grill-landsholdet på træningslejr på Djursland
Det kommer til at dufte af spareribs, lam og sennepssauce i sommerhus i Fjellerup. Landsholdet skal forberede sig til VM.
Der er næppe mange, der ved det, men Danmark er ikke kun en stolt badminton- og håndboldnation. Vi er også gode til at grille.
Senere på årets skal de stolte danske grill-traditioner stå deres prøve ved verdensmesterskaberne i den amerikanske storby Memphis. Danmark sender nemlig grill-landsholdet en tur over Atlanterhavet.
Forud for verdensmesterskaberne har det danske landshold besluttet sig for at gå i træningslejr i et sommerhus i Fjellerup på det nordlige Djursland. Træningslejren begynder på lørdag.
Landstræner Craig Whitson vurderer, at danskerne har gode chancer ved VM, selv om de skal kæmpe med op imod 23.000 andre deltagere.
Ifølge landstræneren er danske grillentusiaster generelt præget af kreativitet, mod og en utraditionel tilgang. Og det gælder i særdeleshed landsholdet. Sammen med teamånd vil disse kvaliteter ifølge træneren føre Danmark helt til tops.
Landsholdet stiller op i alle kategorier, bl.a. spareribs, lam, kylling, laks, svineranke, brisket, kyllingevinger, tomatsauce, sennepssauce og vinegarsauce.