Graulund: Jeg havde indstillet mig på chokket

Peter Graulund havde frygtet, at skade ville gøre en ende på karrieren. Så galt gik det dog ikke. Se interview med AGF-måltyven her.

Den 33-årige århusianske fodboldspiller modtog onsdag lægernes dom, efter at han var blevet ramt af en diskusprolaps i nakken.

Ifølge lægerne betyder skaden, at AGF må undvære sin topscorer resten af sæsonen. Til gengæld viste frygten for, at karrieren var slut, sig at være ubegrundet.

- Jeg havde egentlig indstillet mig på, at chokket kunne være gevaldigt stort. Heldigvis er skadens omfang ikke så slem, at jeg ikke kan genoptage karrieren, siger Peter Graulund til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Dermed er han sandsynligvis klar til igen at indtage de danske fodboldstadions efter sommerferien.

- Når hele ens liv har været fodbold, og fodbold er en stor passion, så er det svært at undvære, konstaterer den rutinerede AGF-angriber

Peter Graulund fejrer onsdag aften dagens gode nyhed med en fodboldkamp - dog ikke iklædt fodboldstøvler.

- Jeg er meget lettet. Det er også derfor, at jeg er nede ved en kammerat for at få et par kolde øl og se en fodboldkamp i fjernsynet.

<a href="/files/video/2010/marts/peter_graulund_interview_marts10.wmv" target="_blank">Se interviewet med Peter Graulund her</a>