Grahn så rødt mod Viborg

En træningskamp udviklede sig dramatisk, da Randers FC's Tobias Grahn blev udvist. Se hvorfor her.

Randers FC's markante nyindkøb Tobias Grahn så onsdag rødt efter en voldsom batalje med Viborgs Ralf Pedersen. Pedersen tacklede Grahn, der tabte hovedet og langede ud efter Ralf Pedersen. Det gav direkte rødt.

Men Randers FC-træner John "Faxe" Jensen vil ikke fortælle, hvad der nu skal ske med Grahn.

- Det her er en sag, som vi behandler internt. Jeg kunne ikke se, hvad der præcist skete i situationen, udover at der opstår noget tumult. Men det er klart, at det ikke er i orden, hvis Tobias har slået en modspiller. Han har sine gode og svage sider, og vi arbejder selvfølgelig med, at det er de gode, der skal komme til udtryk, siger Faxe til Randers Amtsavis

Det vides endnu ikke, om den Grahn må sidde udenfor med karantæne, når Randers FC den 1. marts skal en tur til Århus for at møde AGF i årets første kamp.

Kampen sluttede i øvrigt 1-1. Målscorer for Randers FC var angriberen Søren Berg, der fornemt headede bolden i kassen på et oplæg af Carsten Fredgaard.

Du kan se, hvad der skete under træningskampen ved at <a href="http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=469999&r=7">trykke her</a>.