GOG kom igang mod Randers

Håndboldkvinderne fra GOG kom endelig i gang onsdag aften, da Randers på egen bane blev besejret med 32-27 i kvindernes håndboldliga.

De fynske gæster var foran med seks mål undervejs i kampen, men henimod afslutningen kom Randers bedre med og fik reduceret til 21-22 midt i anden halvleg. Men henimod slutningen fik GOG atter overtaget, og til slut var der ikke tvivl om udfaldet.

Chao Zhai fra Randers blev topscorer med 14 mål, mens Ragnhild Aamodt og Ditte Andersen hver scorede otte gange for GOG. Randers her herefter blot to point efter tre kampe, mens GOG har tre point.

Højrefløjen Louise Pedersen var igen flyvende hos Koldings håndboldkvinder. Den tidligere landsholdsspiller har vist opadgående takter siden skiftet fra Viborg, og med ni scoringer blev hun onsdag aften topscorer i sejren på 24-21 over SK Århus. Det var ellers gæsterne, der fik den bedste start og var foran med 14-10 ved pausen.

Med sejren har Kolding maksimumpoint efter de tre første kampe i ligaen. SK Århus har til gengæld kun sikret sig to point efter fire kampe. /ritzau/