Godt gang i boligsalget

Der er godt gang i det østjyske boligmarked for tiden

01:14

1 af 2

Der er for alvor kommet skub i det østjyske boligmarked igen, og ifølge flere ejendomsmæglerkæder er der sket en stor stigning i antallet af fremvisninger.

- Vi har utrolig travlt for tiden, og det har vi faktisk haft lige siden, solen begyndte at skinne. Der er ingen tvivl om, at rigtig mange købere udnytter den lave rente, og at det er sæson nu til at gå ud og kigge på boliger, siger Torben Skov Lauridsen fra ejendomsmæglerkæden Home.

En lav rente betyder, at antallet af handler med både villaer, lejligheder og sommerhuse skyder i vejret, og alene hos Home har ejendomsmæglerfirmaet haft 62 procent flere fremvisninger i februar i år end samme måned sidste år.

- Det, at man kan gå ud få en rente på halvanden procent over 30 år, er rent brændstof til markedet, og der er virkelig knald på. Samtidig har vinteren været relativ kort. Der er et opsparet behov for mange mennesker, som har ventet gennem flere år på at gå ud og købe bolig på grund af, at de har hørt om krise, og at det er svært at få en finansiering på boliger, men de er i gang nu, fordi de gerne vil ud og købe deres drømmebolig, siger Torben Skov Lauridsen.

Du kan se hele interviewet med ejendomsmægleren i videoen øverst på siden.