God oplevelse for seriehold

Trods et nederlag til AC Horsens er Fuglebakken KFUM tilfredse efter aftenens kamp

01:55

1 af 2

Fuglebakken KFUM, der til daglig spiller i Jyllandsserien, måtte tirsdag aften på hjemmebane se sig slået 3-0 af første divisionsholdet AC Horsens.

- Hvis man kigger på resultatet, så var det nok som forventet. Men hvis man fordyber sig lidt i kampen, så har vi faktisk en tre-fire rigtig gode muligheder for at komme på tavlen, siger Fuglebakken KFUM's træner Frank Enevoldsen.

Se: Endelig sejr til Horsens

- Men vi må også anerkende, at AC Horsens ikke kom for sjov. De kom faktisk i absolut stærkeste opstilling, som jeg ser det, og de kom for at få et resultat, fordi de havde brug for et resultat, og det kunne vi ikke på nogen måder dæmme op for, fortsætter han.

I første halvleg pressede Fuglebakken de gule fra Horsens så godt, de kunne. Men i anden halvleg var kræfterne brugt op, og AC Horsens kunne score et, to og tre mål.

Det var nogle trætte spillere Fra Fuglebakken, der gik i omklædningsrummet, og det er en kamp, der vil blive husket.

- Det betød rigtig meget, det var en god oplevelse både sportsligt men også organisatorisk, hvor vi prøver at have et set up til en kamp som den her. Det var en god oplevelse på mange parametre, Frank Enevoldsen.

I videoen øverst på siden kan du se et interview med Frank Enevoldsen.