George Michael til Århus

Verdensnavnet George Michael indleder sin Europa-turné på NRGi Park i Århus. Koncerten finder sted 18. maj.

Verdensnavnet George Michael giver koncert i Århus fredag den 18. maj.

Koncerten forgår på AGF's hjemmebane, NRGi Park.

George Michael har haft en af de mest succesfulde og bemærkelsesværdige karrierer i nyere musikhistorie. Han har solgt flere end 85 millioner album på verdensplan, haft elleve singler og syv albumtitler på den engelske førsteplads samt seks amerikanske single-førstepladser.

Koncerten i NRGi Park indleder George Michaels Europa-turné og bliver den eneste i Danmark.

Det oplyser AGF's moderselskab, Århus Elite, der arrangerer koncerten i samarbejde med ICO Concert Promotion ApS og Festivalkontoret.

- Vi har en ambition om at være Vestdanmarks førende underholdningsvirksomhed. Da vi forleden offentliggjorde halvårsrapporten meldte vi ud, at vi i fremtiden vil sætte ekstra fokus på at få store events til byen. Koncerten med George Michael er det første resultat af det arbejde, og jeg tør godt love, at der arbejdes ihærdigt i kulissen på at få andre verdensnavne til Århus, udtaler Århus Elites koncerndirektør, Lars Windfeld.

Billetsalget til George Michael-koncerten begynder mandag den 12. marts kl. 10.00. Billetter kan købes på Århus Elites billetkontor i Atletion, via Billetnet, www.billetnet.dk samt i landets posthuse.