Gæt østjyske boligpriser

Ny quiz på TV 2 | ØSTJYLLAND

Kommunikationschef Mads Ellegaard fra Home i Aarhus stiller spørgsmålene i Bolig Quizzen.

Hver uge får du nu muligheden for at teste, om du går rundt med en spirende ejendomsmægler i maven, når Go' Aften Østjylland slår dørene op for et nyt boligprogram: Bolig Quizzen. 

De tre boliger præsenteres på tv hver mandag hvor kommunikationschef Mads Ellegaard fra Home i Aarhus fremviser tre forskellige boliger fra Østjyllands yderste kroge til tæt bebyggede gader.

Det gælder altså om at have de skarpe briller på, når prisen skal vurderes, for kan det mon have indflydelse på prisen om boligen ligger i Risskov eller Allingåbro? Eller om der findes indkøbsmuligheder og daginstitutioner lige rundt om hjørnet? Mads Ellegaard giver hver uge sit bud på, hvordan man kan gennemskue priserne på boligerne.  

Quiz og vind!
Efter præsentationen af boligerne stiller vi et spørgsmål i relation til de tre boliger - for eksempel "Hvilken af de tre boliger blev solgt for den højeste pris?".

For at deltage i konkurrencen skal du indsende dit svar på ugens spørgsmål på konkurrencens hjemmeside, som du finder et link til nederst på siden, hvor dit svar skal være modtaget senest onsdag aften kl. 23.59.

Tæt på dyr eller idyllisk badehotel
Blandt alle rigtige svar trækkes der ugentlig en heldig vinder af en østjysk oplevelse, der offentliggøres i Go' Aften Østjylland mandagen efter.

Allerede fra i dag, mandag, kan du i dagens program dyste om to overnatninger for to personer på Ballen Badehotel, beliggende i Ballen tæt på lystbådehavnen på Samsø med dertilhørende tur/retur færgeoverfart med Samsø Færgen.

De efterfølgende ugers vindere får blandt andet mulighed for at komme tæt på de fascinerende dyr i Ree Dyrepark, gå i Elvis Presleys fodspor på Elvis-museet Graceland i Randers eller opleve de overdådige vingesus på Falkecenter Samsø. 

Læs mere om programmet og deltag i konkurrencen her