Gæst gav 37.000 til økologisk have

En gæst gav Den Økologiske Have i Odder 37.000 kr., da han hørte om havens trængte økonomi.

Normalt skal gæsterne kun hoste op med en flad 50'er for at få adgang til Den Økologiske Have i Odder. For en engelsk gæst, der for nylig besøgte haven, blev besøget dog langt dyrere.

Gæsten, John Allbar fra Somerset i det sydvestlige England, hørte om Den Økologiske Haves økonomiske trængsler. Derfor besluttede han sig straks for at give haven 37.000 kr. kontant af egen lomme.

Ifølge leder af Den Økologiske Have, Elin Kyhl Svendsen, falder pengene på et særdeles tørt sted. Havens økonomi er trængt, og derfor giver pengene mulighed for at give Odders vigtigste attraktion et pift.

- For 37.000 kr. er der råd til at hyre en gartner i et stykke tid. Derudover vil vi etablere nogle hyggekroge rundt omkring i haven, siger Elin Kyhl Svendsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

LÆS OGSÅ:<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14108"><STRONG>Odder skal satse på øko-have (3/5-06)</STRONG></A><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13577">Økologisk have får kommunal støtte (8/3-06)</A></STRONG>