Fyring kom bag på Preben Lundbye

Tirsdag formiddag blev Preben Lundbye fyret i fodboldklubben Silkeborg IF. En fyreseddel der både ærgrer og kommer bag på den tidligere træner.

- Det er jeg skuffet over. Det er en klub, hvor jeg har været i mange år. Så naturligvis er jeg skuffet. Det kommer en del bag på mig, siger Preben Lundbye til TV 2 Sporten.

Den nu forhenværende cheftræner er dog ikke meget for at snakke om, hvorvidt fyringen er berettiget. Det mener Lundbye ikke, at man kan tale om i professionel fodbold.

- I topfodbold kan man ikke snakke om, hvad der rimeligt og urimeligt. Om det er rimeligt? Det har jeg ingen kommentarer til, siger Lundbye.

Klubbens teamchef, Ebbe Sand, siger, at det er de sportslige resultater, som ligger til grund for fyringen og at der skal nye kræfter til at løfte klubben videre.

- Der ligger de sportslige resultater til grund. Jeg synes ikke, at vi har fået det optimale ud af de forstærkninger vi har fået til klubben i vinterpausen. Vi havde bestemt forventet at få flere point, end vi gjorde. Nu er det første division og der føler vi, at der skal noget nyt til, for at løse den opgave, som det er at rykke op i første chance, siger Ebbe Sand.

Læs også:

<a href="http://tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=14243">Silkeborg fyrer Lundbye</a>