Frivillige føler sig snydt

130 frivillige til de to George Michael koncerter i Århus mener, at de blev snydt for deres belønning efter koncerterne

130 frivillige til George Michaels 20 koncerter i Århus føler sig snydt, fortæller Urban. De knoklede i mere end 20 timer i fire barer og med oprydning uden at få en krone for det.

Guleroden var adskillige fyraftens øl og et afterparty, som de mener var stillet i udsigt af Knud Bjerre, der stod bag weekendens to koncerter. Men de frivillige føler sig snydt for belønningen.

Knud Bjerre nægtede pure at give de frivillige noget som helst for deres indsats, siger de. Og det tilspidsede situationen, at de frivillige alle havde medbragt den seddel, hvor det er beskrevet, at de skal vente en omgang øl.

Knud Bjerre reagerede ved at tilkalde vagterne og smide de frivillige på porten uden noget som helst.

- De fik ikke fadøl, det er rigtigt. Det skyldtes, at leverandøren var nødt til at pakke sammen. I stedet fik de sandwich, Corona øl og Cult Shaker. Men de havde forventninger om, at de skulle holde fest på stedet, siger Knud Bjerre, som afviser kritikken.

Men de unge får opbakning fra Iben Bøtker, direktør for koncertcrew.dk, der sørgede for den frivillige arbejdskraft.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, det var nogle frygtelige aftener, hvor folk følte sig meget dårligt behandlet, og det kan jeg godt forstå, siger hun