Frikendt for seksuelt overgreb

En 44-årig mand er blevet frikendt for et seksuelt overgreb og tvang mod en kvinde fra Randers.

Det er grundprincippet om, at "tvivlen skal komme den anklagede til gode", som resulterede i, at en 44-årig mandlig randrusianer i går kunne forlade byretten i Randers som en fri mand.

Den 44-årige, som stammer fra Kosovo og måtte alliere sig med tolk under retssagen, havde natten mellem den 16. og den 17. juli i år haft besøg af en kvinde, som han havde haft anden seksuel omgang end samleje med, som det hedder i retssproget. At der var sket noget seksuelt, kunne dna-undersøgelser underbygge.

Kvinden, som i øvrigt ikke kunne huske ret meget om episoden på grund af fuldskab, følte sig tvunget til at ligge under manden, mens han onanerede ud over hende. Manden fortaltederimod, at det var kvinden, som havde taget initiativet til det seksuelle forhold.

Retten frikendte den 44-årige, fordi man ikke kunne finde det bevist, at manden var skyldig i hverken at holde hende i lejligheden mod hendes vilje, eller at have udsat hende for et seksuelt overgreb. Politiets anklager, politiassessor Iben C. Holm, ønsker ikke at anke dommen til landsretten.

IMG_3373

play Line er træt af ulige løn: 10.600 sygeplejersker har skrevet under

20191202-114229-L-1920x1279we

Østjysk politiker indgår forlig i injuriesag

sygeplejerske

Enhedslisten vil have langsigtet plan for ligeløn

20210301-122956-L-1920x1279we

Den ventede smitteeksplosion er udeblevet, så hvorfor åbner vi ikke mere?

Rosa Lykke Yde

Kvindernes kampdag: Børnepasning skal få flere kvinder i byrådet

Opioider tidligere misbruger

play Advarer mod ulovlig medicin: Det har aldrig været nemmere at købe