Freja ramte Østjylland: Træer og stilladser væltet

Stormen Freja fejede natten søndag over landsdelen. Vinden lægger sig søndag

Politiet og Falck kan søndag morgen gør status, efter at stormen "Freja" natten til søndag ramte Østjylland.

Hos Østjyllands Politi fortæller vagtchefen, at der har været "nogle enkelte" anmeldelser om væltede træer og stilladser. Også trampoliner har været på afveje.

Meldingen er nogenlunde den samme hos Falck. Driftschef Thomas Dietz, fortæller, at Falck i løbet af natten har været på vejene for at fjerne to væltede træer - blandt andet i Mejlby nord for Randers. Ingen personer kom dog til skade.

- Men det kan være, at der kommer flere stormorienterede opgaver, efterhånden som folk står op. Der kan sagtens ligge flere væltede træer. Derfor opfordrer vi alle til at være forsigtige, når de færdes ude - ikke mindst i skovområderne, siger Thomas Dietz til tv2oj.dk.

DMI advarer: Vindstød af stormstyrke på vej til Østjylland

Mens der i Nordjylland var tale om en regulær storm med vindstød af orkanstyrke, slap østjyderne en smule mere nådigt. Her var der tale om kraftig vind med vindstød af stormstyrke.

- Det var stille og roligt - nærmest som en normal blæsevejsdag. Vi havde ikke indkaldt ekstra mandskab, men var klar til at kalde flere folk ind, hvis det blev nødvendigt. Vi holdt hele tiden øje med situationen, siger driftschef Thomas Dietz fra Falck.

DMI har døbt stormen Freja efter det sjette bogstab i alfabetet, da det er den sjette storm i rækken, siden instituttet begyndte at navngive de voldsomme vejrfænomener.

Retten i Aarhus politi byret byretten domstol

Mand idømt fængsel - narrede kvinde til sex

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 08.24.05

Forsamlingsloft hæves: Teltbestillinger tikker allerede ind, fortæller udlejer

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

Dagens mest læste