Fredgaard forlænger med Randers FC

En af Randers FCs største profiler i denne sæson, Carsten Fredgaard, forlænger kontrakten med Randers FC med yderligere et år, således at den 31-årige venstrekantsspiller vil være at finde i klubben frem til udgangen af 2008.

- Det er super, lyder den umiddelbare reaktion fra Carsten Fredgaard til kontraktforlængelsen med Randers FC.

- Det er lækkert, at vi er blevet enige. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg trives i Randers FC, og det at have det godt med de øvrige spillere betyder meget for min beslutning. Sportsligt synes jeg at vi bliver bedre og bedre, og det bliver spændende at se, hvad Colin Todd kan bringe med sig til klubben, så det ville være ærgerligt at stoppe nu - og så har det selvfølgelig også spillet ind, at Colin Todd gerne så, at jeg forlængede med Randers FC, slutter Carsten Fredgaard.

Hos Randers FC er der i sagens natur stor tilfredshed med, at Carsten Fredgaard ønsker at forblive i klubben:

- Vi er utrolig glade for, at Carsten Fredgaard har valgt at forlænge med Randers FC. Han bliver en vigtig del af Colin Todds planer for den nye sæson. Han har været en af de bærende spillere i denne sæson, og Colin Todd nærer da også store forventninger til ham, lyder det fra Randers FCs sportschef Kim Ziegler.

Carsten Fredgaard kom til Randers FC fra FCK i forårssæsonen 2004/2005, hvorefter han returnerede til FCK. Her blev det ligeledes til et halvt års ophold, inden han den 1. januar 2006 igen begyndte i Randers FC på en to-årig kontrakt. Denne udløber til vinter - men er nu blevet forlænget med yderligere et år.

Carsten Fredgaard har i alt spillet 62 kampe for Randers med 3 mål på kontoen, senest et mod FC Nordsjælland i torsdags.