Fredelig festival - indtil videre

Trods høje temperaturer og masser af alkohol har årets Skanderborg Festival indtil nu været temmelig fredelig.

Høje temperaturer kombineret med masser af alkohol sætter ofte politiet på overarbejde, men sådan er det ikke på årets Skanderborg Festival. Indtil videre har de væste sager drejet sig om vold mod en 13-årig pige og tre festivalgæster, der gik i koma efter at have taget stoffer. Derudover har politiet været forskånet for de helt alvorlige episoder.

Selv om Skanderborg-Odder Politi indtil videre har haft en fredelig festival, har betjentene dog ikke udelukkende kunnet nyde musikken, det gode vejr og de mange glade gæster. En 23-årig sjællænder fik i går konfiskeret dagens fortjeneste på næsten 1000 kroner, efter at han fra en lille bod havde solgt øl og sodavand uden tilladelse. Manden måtte også aflevere de øl, han endnu ikke havde fået solgt.

Derudover har politiet taget en 19-årig mand i at lade sit vand på en offentlig gade. Han kan nu se frem til en bøde. Poltiet regner også med at sende en bøde til en beruset 32-årig mand, der midt på natten optrådte temmelig voldsomt. Han slap dog for at overnatte i detentionen, for det lykkedes mandens kammerater at dysse ham til ro og få ham lagt i seng i sit telt. Den 32-årige slipper dog ikke for en bøde for gadeuorden.