Frank Pingel fyret efter slagsmål på AGF-tur

Den tidligere landsholdsspiller har været indblandet i skænderier og småtumult under klubbens træningslejr på Cypern.

Fremover vil AGF-spillerne ikke få massage af den tidligere landsholdsspiller Frank Pingel. Klubben stopper samarbejdet med den tidligere AGF-angriber øjeblikkeligt.

- Frank stopper dels af tidsmæssige årsager, dels fordi vi har nogle værdier og normer, som vi gerne vil håndhæve. Vi har forskellige syn på, hvordan tingene skal fungere, og som en konsekvens heraf har vi valgt at ophøre samarbejdet med Frank, udtaler sportschef Brian Steen Nielsen.

Han ønsker ikke at uddybe, hvordan den forskellighed konkret er kommet til udtryk.

JP Århus erfarer, at årsagen til bruddet blandt andet skyldes en episode, der fandt sted den sidste aften under klubbens træningslejr på Cypern.

Ifølge avisens oplysninger var Frank Pingel indblandet i skænderier, der udviklede sig til småtumult den sidste aften på spillernes hotel.

Det afviser hovedpersonen.

- Jeg har ikke været indblandet i småtumult. Det har jeg ikke oplevet, siger Frank Pingel.

Han fortæller, at der har været uoversstemmelser undervejs i forløbet som massør i AGF.

- Der har været småkanter, der skulle slibes af undervejs. Der har været ting og sager omkring arbejdstider, som vi ikke har været helt enige om, siger Frank Pingel.

I AGF har han været ansat i et flexjob 12 timer om ugen, fordi han har nedsat arbejdsevne blandt andet på grund af nedslidte knæ.

AGF har i stedet for Frank Pingel ansat 36-årige Kenneth Collins, der også arbejder for håndboldklubben SK Aarhus.