Forudser anke i udsmidningssag

Både beboere og boligforening i torsdagens udsmidningssag fra Gellerupparken vil anke dom, skønner advokat.

Hele sagskomplekset om udsmidning af familier fra Gellerupparken ved Århus vil blive anket til Vestre Landsret. Det skønner advokat Niels Schou, forsvarer for en familie, der blev dømt til at flytte.

Han mangler endnu at afklare sagen endeligt med den enlige moder med syv børn, hvis hjemmeboende kriminelle søn var årsag til dommen.

Advokaten mener, at heller ikke Brabrand Boligforening kan leve med, at to andre familier fik lov af boligretten til at blive i Gellerupparken i kraft af, at deres problemskabende sønner ikke bor hjemme.

To lignende sager venter en afgørelse i april, og her må boligforeningen nu på baggrund af torsdagens dom også regne med at tabe sagen på grund af lignende omstændigheder, påpeger Niels Schou. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13859"><STRONG>Ok at smide familie ud (6/4-2006)</STRONG></A><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13861">Boligforeninger glade for dom (6/4-2006)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13862">- Udsmidning løser intet (6/4-2006)</A></STRONG><STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13870">Naboer jubler over udsmidning (7/4-2006)</A></STRONG>