Forsvunden hund med egen hjemmeside

Golden Retriveren Bella er angiveligt blevet observeret talrige steder, efter at den forsvandt fra sit hjem i Hørning, skræmt bort af luftballoner.

To hjemmesider, dansktopsangeren Richard Ragnwald med samlever, en clairvoyant og talrige mere almindelige østjyder har de seneste dage deltaget i eftersøgningen af tæven Bella - en næsten raceren Golden Retriever.

Den otte år gamle hund forsvandt fra sit hjem på Kærvej 3 i Hørning mellem Århus og Skanderborg 10. juni. Ifølge dens ejere fordi den var blevet forskrækket over synet af fem varmluftsballoner, der kom glidende hen over den blå himmel - ja, det er jo nogen tid siden.

Siden er Bella angiveligt blevet observeret så forskellige steder som blandt andet Lemming, Tranbjerg, Viby, Tilst og Hornslet.

Hundens ejere, Ella og Kurt Becher, har udlovet 3000 kr. i dusør til den, der finder Bella.
Desuden har de oprettet to hjemmesider til støtte for eftersøgningen: <a href="http://www.routh.dk" target="_blank">www.routh.dk</a> og <a href="http://www.123hjemmeside.dk/becher/9149124" target="_blank">www.123hjemmeside.dk/becher/9149124</a>.