Forsvarsfarvel i AGF

Både Kim Madsen og Ulrik Lindkvist er fortid i AGF. Madsen stopper karrieren, mens Lindkvist ikke får forlænget sin kontrakt.

Efter nedrykningen til 1. division er der store ændringer på vej i AGFs spillertrup, og allerede nu siger to forsvarsspillere farvel til Fredensvang.

Kim Madsen, der i 2007 kom til AGF fra tyske Hansa Rostock, har efter store skadesproblemer valgt at stoppe sin karriere. Han blev skadet i sæsonens første kamp mod AaB og har siden da ikke været på banen.

- I første omgang vil jeg holde lidt ferie med familien, og så skal jeg ud på arbejdsmarkedet og finde et job. Jeg regner med, at vi flytter tilbage til Sjælland, men vi vil helt sikkert tænke tilbage på vores tid i Århus med glæde, siger Madsen til klubbens hjemmeside.

Forsvarskollegaen Ulrik Lindkvist har også siddet udenfor hele sæsonen, og nu har AGF valgt ikke at forlæmge hans kontrakt.
Lindkvist kom sammen med Kim Madsen til AGF i 2007.

- Det var fedt at komme til klubben og være med til at bygge noget op og fortsætte den positive udvikling i den anden sæson. Men det seneste år har været frustrerende. Jeg har været træt og ked af, at jeg ikke kunne udføre min pligt. Jeg blev netop hentet til klubben, fordi jeg er en type, der kan være med til at vende tingene, når det går dårligt på banen. Derfor har det også været ekstra irriterende at se, at det måske netop er det, der har været brug for i foråret, siger højrebacken til AGFs hjemmeside.