Forfatter sælger sine bøger på el-cykel

Dennis Ramsøe cykler Danmark rundt for at promovere sin egen bog. En bog der skal italesætte stress

00:24

VIDEO: Dennis Ramsøe fortæller om, hvorfor han har taget alternative midler i brug for at promovere sin bog.

En rask tur på en Christiania el-cykel på de danske landeveje.

En lidt alternativ og nytænkende måde at promovere sin nyudgivne bog, men det er nøjagtigt den strategi som Dennis Ramsøe har valgt. Og i dag er han nået til Skanderborg. 

Læs også Millioner skal sikre bedre naturoplevelser

- Min bog handler om stress og folkerelaterede sygdomme. En af mine pointer er at geare lidt ned, og det er en pointe jeg også prøver at understrege ved min cykeltur, at man ikke altid skal vælge den hurtigste måde, fortæller Dennis Ramsøe til TV2 ØSTJYLLAND.

Bogen hedder ”Udenfor Rammen” og italesætter netop emnet stress ved at udtrykke sig i poesi. Noget som forfatteren selv har haft inde på livet, da han gik ned med stress i sit arbejde som folkeskolelærer.

Jeg tror ikke, at jeg var kommet ind i boghandleren med en bog, der er selvudgivet og en smal genre, hvis jeg havde sendt en mail.

Dennis Ramsøe

Derfor begav han sig ud på de danske veje, hvor han kører fra boghandler til boghandler, hvor han tilbyder dem, at de kan sælge hans bog i butikken.

- Jeg tror ikke, at jeg var kommet ind i boghandleren med en bog, der er selvudgivet og en smal genre, hvis jeg havde sendt en mail, og hvis jeg ikke var kommet rundt til alle, siger Dennis Ramsøe.

Han startede turen tilbage i november, og det har fra start af været uvist, hvor længe det ville tage.

- Jeg havde ikke nogen plan om, hvor lang tid det tog, og på min vej overnatter jeg hos folk, jeg møder via Facebook. Så jeg har måttet planlægge det lidt efter det. Jeg har måske ikke kørt den optimale rute, fortæller Dennis Ramsøe.

Læs også Nyuddannet lærer ramt af virkeligheden: - Jeg måtte trække stikket

Dennis Ramsøe cykler mellem 70 og 130 kilometer om dagen.

Digtet herunder er det første, man kan læse, i bogen. Desuden står det også på cyklen, som transporterer Dennis Ramsøe rundt i landet.

"Til dig der arbejder
med piller i lommen
og kortisol i blodet
her er din bedste medicin
i papirets tørhed
i en bog foran dig"