Foråret lader vente på sig: Op til 10 cm sne i aften

En frontzone med sne rykker ind over Jylland omkring kl. 20

I slutningen af november sidste år så der sådan her ud i Aarhus. I løbet af tirsdag aften kan det ske igen.

Det kan godt være, at tirsdag den 1. marts ifølge kalenderen skulle være den første forårsdag, men det er vejret ret ligeglad med. Prognoserne lover nemlig sne og risiko for snefygning tirsdag aften fra cirka kl. 20.

- I løbet af aftenen begynder det at sne, og jyderne ser ud til at blive hårdest ramt. I Østjylland vil der de fleste steder komme mellem 5-8 cm, men lokalt kan der godt komme 10, siger vagthavende hos DMI, Steen Rasmussen.

Han forventer, at snevejret kan give trafikale problemer både i de sene aftentimer, i løbet af natten og tidligt onsdag morgen.

Stadig risiko for glatte veje hele ugen

- Temperaturerne ligger helt ind til sidst på natten eller tidligt om morgenen under frysepunktet. Så det bliver først onsdag morgen, at snevejret går over i slud eller regn. Det vil give fugtige veje og trafikale udfordringer, lyder det fra Steen Rasmussen.

Ifølge den vagthavende skal østjyderne ikke forvente, at sneen bliver liggende ret meget af onsdagen, fordi temperaturerne tidligt kommer over frysepunktet.

Tager du billeder eller video af snevejret, når det rammer Østjylland, vil vi meget gerne se dem. De kan sendes via vores Facebookside eller på mail til redaktion@tv2oj.dk.

Herunder kan du se video fra sidst, et snevejr ramte Østjylland. Det var i begyndelsen af januar i år: