Forældre bakker op om skoleleder

Skolelederen i Silkeborg, som fik en mundtlig påtale for at sende et nyhedsbrev ud til forældrene hvor hankritiserer regeringes politik, bakkes nu op af forældrene.

Skoleleder Ole Rye Christensen, Kragelund Skole, har fuld opbakning fra sin bestyrelse, der i aftes havde møde om skolens nyhedsbrev. Ole Rye Christensen har modtaget en mundtlig påtale for det politiske nyhedsbrev til forældre og elever, hvor han langer hårdt ud efter regeringens politik. Skriver Midtjyllands Avis idag.

Skolebestyrelsen bakker fortsat sin skoleleder op. - Vi er ikke i tvivl om, at vi har den rigtige person som skoleleder. Der er 100 procent støtte til ham. Vi er glade for, at vi har en skoleleder med engagement og klare holdninger, siger Morten Uhrenholt, formand for skolebestyrelsen.

Selvom der er forskellige politiske holdninger i skolebestyrelsen, så er det en enig bestyrelse, der melder ud. - Vi ser det ikke som en promovering af hans egne politiske synspunkter. Han har skrevet brevet, fordi han mener, at vores skole er truet af kvalitetsforringelser. Vi har fuld tillid til hans bevæggrunde, siger Morten Uhrenholt.

I