Flugtfange meldte sig selv

Efter to dage på fri fod meldte farlig fange på flugt i formiddag sig selv på politigården i Randers.

Den sidste af to fanger, der natten til mandag stak af fra arresten i Frederikshavn, blev anholdt onsdag formiddag klokken 9.45.

Her troppede den 28-årige Kenni Erik Hollandsbjerg op i selskab med et familiemedlem og en advokat.

Ud over en sigtelse for at stikke af sigter politiet også fangerne for et røveri og pengeafpresning mod en 29-årig mand i Gjesing på Djursland. Han blev overfaldet mandag og truet til at aflevere penge og sit dankort inklusiv pinkoden.

Den anden fange - der ligeledes er 28 år - blev fanget tirsdag morgen, da han kørte galt i en bil i Nordsjælland.

Politiet advarede folk mod at pågribe Kenni Hollandsbjerg under flugten, idet han anses for at være farlig. Han er dømt for i 2000 at have skudt og dræbt lederen af den rockerlignende gruppe Svillerbasserne, og i 2005 blev han sigtet for at deltage i et dramatisk overfald på en 26-årig mand på Djursland.

Overfaldet var årsagen til, at han sad varetægtsfængslet, og sagen mod ham kommer for næste år. Den anden flygtede fange er kendt for mindre farlig kriminalitet, men sad inde, fordi han har så mange domme bag sig. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15737">Farlig fange begik røveri (24/10-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15728">Farlig fange stukket af (23/10-06)</A></STRONG>