Flittig indbrudstyv pågrebet

En særdeles flittig indbrudstyv blev i dag grebet med en bil fyldt med tyvekoster midt under et nyt indbrud i Skanderborg.

En indbrudstyv har i den seneste tid begået en lang række indbrud i Skanderborg, og selvom politiet har haft en idé om, hvem der stod bag, så var det lige med at finde manden.

Det lykkedes så i eftermiddag, hvor politiet med en hurtig udrykning sikrede sig ikke kun tyven, men også en bil fyldt med tyvekoster.

Manden, en 28-årig uden fast bopæl, stod stort set med kobenet i hånden, da politiet dukkede op. Det fortæller vagthavende ved politiet i Skanderborg, Jens Pedersen.

Han og kollegerne glædede sig ikke kun over at have den særdeles aktive indbrudstyv bag lås og slå, men også over at kunne se frem til at opklare en lang række indbrud. Vagthavende vurderer, at den 28-årige mand kan stå bag et to-cifret antal indbrud.

Og bilen, som manden i øvrigt har stjålet i Århus på et tidligere tidspunkt, var da også fyldt med tyvekoster, blandt andet fladskærme og andre værdifulde brugsgenstande, som er lette at omsætte til kontanter.