Flere uheld skabte lang kø på E45: Bilister kører for tæt

For tæt kørsel resulterede i flere uheld på den østjyske motorvej torsdag eftermiddag. Der var tæt trafik og kø i en længere periode

Der har på motorvej E45 i nordgående retning ved Ejer Bavnehøj været flere uheld torsdag eftermiddag. Bilisterne holder ikke afstand, lyder det fra Vejdirektoratet.

Det seneste uheld skete på strækningen fra Horsens mod Aarhus mellem frakørsel 54 Ejer Bavnehøj og 53 Skanderborg S. Her var fire biler impliceret – heldigvis kun med materielle skader til følge.

Men under oprydningsarbejdet valgte politiet og det øvrige beredskab først at spærre hele motorvejen og siden blot et enkelt spor. Nu er der åbnet op igen. 

- Bilisterne skal lige nu regne med en hel del ekstra rejsetid på strækningen, sagde den vagthavende hos Vejdirektoratet, Mette Nedergaard, tidligere til TV2 ØSTJYLLAND.

Også kiggekø mod syd

Der var kø helt fra Horsens Nord og op til efter Ejer Bavnehøj. Men kl. 19.15 er køen opløst, og trafikken glider igen planmæssigt. 

Tidligere på eftermiddagen stødte to biler også sammen på strækningen, og fra Vejdirektoratet er meldingen klar.

quote Folk kører simpelthen for tæt, og derfor sker uheldene. Vores opfordring er, at man skal holde afstand, så de her uheld ikke sker.

Mette Nedergaard, Vejdirektoratet

- Folk kører simpelthen for tæt, og derfor sker uheldene. Vores opfordring er, at man skal holde afstand, så de her uheld ikke sker, siger Mette Nedergaard.

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Niels Rasmussen

AGF-fan håber at kunne deltage i tilskuer-forsøg: Det er jo det, vi lever for

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion