Flensted overhaler Skou

I aften slutter auktionen over de syv malerier, som lokale politikere har lavet med hjælp fra kunstnere - pengene går til børnene på Hammel Neurocenter.

Mens et billede udført af den århusianske rådmand Poul B. Skou (K) i formiddags førte an i TV2 / ØSTJYLLAND's auktion over politiker-malerier, var den konservative rådmands værk kl. 18 røget ned på 2. anden pladsen.

Nyt top-billede er et maleri udført af amtsborgmester og regionsrådskandidat Johannes Flensted-Jensen. Det maleri (det øverste til højre) er en seer villig til at betale 12.500 kr. for, mens højeste bud på Poul B. Skous billede (det nederste) indtil videre er 10.000 kr. De to politikere har fået hjælp fra hver sin professionelle kunstner, henholdsvis Christian Tangøe og Hans Krull.

I aften er det sidste chance for at byde på de i alt syv malerier, som politikere og kunstnere har skabt under valgudsendelserne på TV2 / ØSTJYLLAND. Budene kan gives på internet-auktionsstedet <STRONG><A href="www.lauritz.com</A></STRONG>" target="_blank">http://www.lauritz.com/">www.lauritz.com</A></STRONG>. Der kan også alle billederne ses.

Auktionerne over de syv værker slutter mellem kl. 20.30 og 21.25. Pengene fra salget går til børneafdelingen på Hammel Neurocenter.