Fem tyve på 12 timer

Fem tyve anholdt på bare 12 timer

Østjyllands Politi har haft travlt med at fange tyveknægte det seneste døgn. I løbet af bare 12 timer blev fem anholdt, sigtet for indbrud og indbrudsforsøg. Det oplyser Østjyllands Politi.

Første anholdelse skete ved middagstid i går, hvor to unge mænd på 16 og 18 år to gange blev forstyrret midt i et indbrudsforsøg. 

Først på Niels Bohrs Vej i Viby, hvor de flygtede da beboeren kom hjem, kort tid efter på Christian X's Vej, hvor en nabo opdagede, at de havde knust en rude i en terrassedør, hvorefter han straks ringede til politiet. Kort tid efter kunne en hundepatrulje anholde de to unge mænd ikke langt derfra. 

Stjal en hækkeklipper

Kort efter midnat røg yderligere tre indbrudstyve i politiets net. To af dem blev anholdt ved Hinnerup Genbrugsstation, hvor de havde stjålet en hækkeklipper. De blev dog opdaget af en sikkerhedsvagt, der holdt dem tilbage, så politiet kort tid efter kunne anholde dem. Der var tale om et udenlandsk par - begge 25 år gamle.

Lidt efter blev der begået indbrud på Social og Sundhedsskolen på Olof Palmes Allé i det nordlige Aarhus. Her var det også et alarmselskab, der var blevet kaldt til stedet, hvor der var stjålet øl og sodavand. Sikkerhedsvagten fandt kort efter en ulåst bil fyldt med øl og vand, og via den fandt politiet frem til gerningsmanden, en 23-årig mand, som blev anholdt.

Alle fem anholdte er nu løsladt igen.