Farlig hjælp ved ulykke

Brian Bagger er i risiko for have fået leverbetændelse efter han ydede førstehjælp - ingen støtte fra myndighederne.

Brian Bagger, studerende fra Tvede ved Randers, betænkte sig ikke på at hjælpe, dag han i lørdags kom forbi to blodige ofre for en trafikulykke, umiddelbart efter ulykken var sket.

Først efter han havde havde hjupet de tilskadekomne og forladt stedet, fik han ad omveje at vide, at de Falck-reddere og politifolk, der også havde været til stede, var blevet hasteindkaldt til lægelig undersøgelse og vaccination. Det havde nemlig vist sig, at det ene af de to trafikofre lider af smitsom leverbetændelse.

Ifølge Randers Politis oplysninger til TV2 / ØSTJYLLAND, blev Brian Bagger ikke advaret om risikoen, fordi politiet ikke havde noteret hans navn og adresse ned. Han må nu selv betale de 2400 kr., som en blodprøve og vaccination koster.

Se mere i TV2 / ØSTJYLLAND i aften kl. 20.30. Bemærk det ændrede sendetidspunkt. Efter udsendelsen kan indslaget (ligesom alle andre indslag) ses ved at klikke på ikonet for Web-tv på forsiden af dette website, <A href="www.tv2oj.dk</STRONG></A>" target="_blank">http://www.tv2oj.dk"><STRONG>www.tv2oj.dk</STRONG></A>.