Falck: Pas på trampolinen og havemøblerne

Den kraftige vind, som rammer Østjylland i nat, får Falck til at advare folk om tage deres forholdsregler inden det første rigtige blæsevejr siden januar

Falck er som altid klar, når vejrudsigterne melder om usædvanlig vejr af den ene eller anden slags. Beredskabet er således også parat, hvis det forventede blæsevejr skulle skabe ekstra udfordringer.

- Vi er klar til at rykke ud. Hvis der efter al blæsten er problemer i morgen tidlig, så skal vi nok være der til at tage os af det, lyder meldingen fra driftschef hos Falck, Thomas Dietz.

Blæsende nat venter østjyderne

Som situationen er lige nu tror han dog, at Østjylland slipper nådigt uden storm, som DMI har lovet flere andre steder i landet. Men derfor tyder meget stadig på en voldsom nat, og det får driftschef til at komme med et par gode råd til østjyderne.

Hold afløbet frit for at undgå vandskader

- Først og fremmest skal borgerne få spænd deres trampolin fast, hvis den ikke er kommet ind. Samtidig skal alt, der kan blæse væk selvfølgelig ind såsom havemøbler og skraldespande. Selvom det måske ikke bliver storm, så skal det nok blæse kraftigt, siger Thomas Dietz.

Det lune og fine vejr, vi har haft på det seneste, kan ifølge driftschef givetvis overraske folk, så det er vigtigt, at man tager sine forholdsregler. Det gælder især også i forhold til ens afløb.

- Hvis man vil undgå vandskade, så er det meget vigtigt, at afløbene er frie. Bladene falder af træerne, og der kommer også en del regn, fortæller Thomas Dietz.

I de tidligere morgentimer gør han samtidig opmærksom på, at der kan være fare på vejene og i skovene for eksempelvis morgenløberne. Der kan ligge træer og spærre, og så er det med ikke at passere. For der kan være risiko for flere nedfaldne træer.

Retten i Aarhus politi byret byretten domstol

Mand idømt fængsel - narrede kvinde til sex

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 08.24.05

Forsamlingsloft hæves: Teltbestillinger tikker allerede ind, fortæller udlejer

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

Dagens mest læste