Få vurderet dit arvestykke

Mit Kæreste Eje søger deltagere

Foto: Morten Rasmussen

Har du et arvestykke eller et loppefund, som du er specielt glad for eller som har en sjov historie? Så er det måske dig, der skal være med i en ny omgang af programserien MIT KÆRESTE EJE.

I løbet af foråret kan du møde os fire forskellige steder i Østjylland. I Albæk Forsamlingshus ved Randers, i Herskind Forsamlingshus ved Galten, på Pøt Mølle ved Hammel og hos Fru Møllers Mølleri i Odder.

Vi optager i alt 12 nye programmer, der sendes på TV 2 | ØSTJYLLAND senere på året.

De første optagelser finder sted d. 23. april, hvor vært Anna Louise Tranæs Didriksen og vurderingsekspert Peter Tholstrup fra Auktionshuset Bruun Rasmussen besøger Albæk Forsamlingshus.

- Jeg glæder mig. Det er et fantastisk sted med en helt særlig atmosfære - og så er det jo altid spændende at se, hvad folk kommer med. Det kan være alt fra grønlandske halskæder til farmors gamle kaffestel, siger Anna Louise Tranæs Didriksen, og fortsætter:

- Det bliver en hyggelig og spændende eftermiddag, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil komme og være med. Der er god tid, så man går ikke forgæves - alle får en vurdering med hjem.

Se, hvor og hvornår programmerne optages - og hvordan du tilmelder dig - HER.